Det siger kunderne

”Bine er tekstjonglør superior.”

Carsten Jagerkilde, direktør YOU RUN

”Bine Beier har været hyret af Sund Fornuft som projektleder, konsulent og tekstforfatter ved opstart af vores webshop. Hun har skrevet tekster til både butikken og webshoppen. Jeg har været meget glad for det arbejde som Bine har lavet. Det lykkes hende altid at lave en tekst som passer til opgaven. Jeg har været imponeret hver gang hun har sendt mig en ny tekst. Hun overholder deadlines og aftaler og er rar og nem at arbejde sammen med.”

De bedste hilsner
Christian Thinggaard
Ejer, Sund Fornuft og Sund Fornuft Web.

“Bine Beier har i foråret 2015 hjulpet Eventyrteatret med et 100.000 km eftersyn af vores branding- og kommunikationsstrategi. Med sin både strategiske og kreative sans har Bine givet os mange værdifulde input og et væld af konkrete ideer, som vi helt sikkert vil gøre brug af. At det også har været hyggeligt, og at Bine hurtigt har kunnet sætte sig ind i den eventyrlige verden, har hverken gjort oplevelsen eller resultatet ringere.”

Teaterleder Susanne Vognstrup og kommunikationschef Thomas Dahlberg, Eventyrteatret

“Jeg har arbejdet med Bine Beier omkring en brochure vedr. Ladies Night hos Dennis Knudsen. Det samarbejde vi havde var rigtig fint, og resultatet blev lige som vi gerne ville have det. Hurtig levering af arbejdet og hun kan varmt anbefales herfra.”

Eventmanager Ofelia Markovska, Dennis Knudsen

Bine Beier er en super dygtig tekstforfatter og journalist. Jeg valgt Bine til at skrive teksten på min hjemmeside, hun er kreativ og utrolig behaglig at arbejde sammen med og overholder deadlines. Jeg kan sagtens anbefale Bine!

-Tracey Aspinall
CEO, Massagefirmaet.dk

Bine er god, proaktiv, kreativ og hurtig.
Hun sætter sig ind i koncepterne og det marked vi skal ramme og formår at komme med tekster med et helt særligt tvist – kan kun anbefales herfra.

-Louise Irgens
Produktchef/ Brand Manager Fredsted The

Bines opgaver for start-up-virksomheden ASOSIO har bestået i at optimere brugernes første møde med ASOSIO, at sikre vores målsætning om et brugervenligt design også skinner igennem i vores kommunikation.
Hun har leveret en meget høj kvalitet af kommunikation til vores hjemmeside, der både forklarer og viser at vores produkt er legende let at bruge, men hun gjorde det samtidigt også let for os fortsat at udvikle vores kommunikation i én retning, ved at udvikle en simpel strategi for hvordan vi i fremtiden skal kommunikere på vores platforme. Hendes glade væsen smitter alle omkring hende, og hun bringer ligeså meget personlighed ind i arbejdet som høje kompetencer. Vi kan varmt anbefale hende.

-Ditlev Tøjner, Founder & CEO, ASOSIO
og Mathias Adam Munch, COO, ASOSIO

YOU RUN CPH
Fredsted The – The Whole Company
Eventyrteatret
Magasinet Lederne
Dennis Knudsen Ink
Ankiro
Special Cars
Magasinet Sund-forskning.dk

Helskostbutikken Sund Fornuft
EKTE Spirits
DCAA Center for Alle Afhængigheder
Roskilde Festival
Nordic Clinic
Hippie By Heart

ASOSIO
Massagefirmaet.dk v/ Tracey Aspinall
WE Offices A/S
Drivkraft & Co
The Curve